Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala, la Focsani

Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala, la Focsani

Marti, 26 mai, a avut loc la Focșani (Hotel Unirea) cea de a 4-a conferință regională de promovare a antreprenoriatului, desfășurată in cadrul proiectului “Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala”. Proiectul este derulat de Asociația Integra România împreună cu Centrul de Analiză și Inovare Economico-Socială și Asociația Centrul Român pentru Educație Economică, cu finanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

La conferință, au fost prezenti reprezentanți ai autorităților locale, precum și antreprenori din diverse domenii de activitate, în special din mediul rural din Județul Vrancea, care si-au prezentat activitatea antreprenorială, punctând, de asemenea, provocările demarării unei afaceri în mediul rural. Printre antreprenorii prezenti, s-au numarat Davidean Rodica – SC Maria Francisca Discount SRL, Copaci Rodica – ÎI Copaci Valentin Stefan, Gheorghe Gabriela – SC Epcot SRL, Petrea Marius – SC Grafit Decor SRL, Epure Ecaterina – PFA Epure Ecaterina.

Proiectul “Antreprenor 4×4 cu tracțiune integrală” urmărește să dezvolte capacitatea oamenilor din rural de a se integra pe piața muncii, în special prin demararea propriilor afaceri. Proiectul este “așezat” pe 4 roți, fiecare roată contribuind la evoluția profesională a grupului țintă, iar, în final, la ocuparea efectivă pe piața muncii a 78 de persoane.