PARTENERI

Partenerii CAIES sunt organizatii puternice la nivel local si national, fiecare cu experienta de peste 10 ani in managementul proiectelor cu finantare privata sau din fonduri UE, cu expertiza in instruire si consiliere profesionala, in dezvoltarea de competente economice si antreprenoriale, in programe de incluziune sociala si egalitate de sanse.

parteneri caies

Asociatia Nationala a Consultantilor in Agribusiness (ANCA) – organizatie neguvernamentala infiintata in 1997, cu experienta in formare si consiliere profesionala, asistenta tehnica si consultanta, cu precadere in domeniile conexe agriculturii. Printre membrii asociatiei se numara universitati, institute de economie agrara, Academia de Stiinte Agricole, societati de consultanta cu o bogata experienta in diverse domenii, furnizori de formare profesionala, consultanti persoane fizice etc.

AGROSERV Management (ASM) – societate de consultanta activa din 1993, cu experienta in elaborarea de standarde ocupationale si instrumente de evaluare pentru diverse ocupatii. ASM desfasoara activitati de cercetare si dezvoltare de sisteme si modele experimentale privind managementul si economia fermei si ofera asistenta in realizarea programelor de formare si instruire a resurselor umane.

Asociatia INTEGRA Romania – organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2000 al carei scop este promovarea, sprijinirea si coordonarea de activitati economice, educationale, psihologice, sociale, culturale, ecologice si cu caracter umanitar care sa contribuie, in spiritul valorilor crestine, la dezvoltarea unei societati democratice. INTEGRA Romania are expertiza in derularea de proiecte de antreprenoriat, educatie financiara, incluziune si economie sociala.

Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare Socio-economica “CATALACTICA” – organizatie neguvernamentala cu experienta in programe de dezvoltare comunitara; furnizarea de servicii sociale in parteneriat cu administratiile locale si serviciile publice; cercetarea aplicata si schitarea strategiilor de interventie in problematica copiilor institutionalizati si copiilor strazii; consultanta si evaluarea programelor sociale; elaborarea de studii si cercetari.

Asociatia pentru Sanse Egale (APSE) – organizatie neguvernamentala infiintata in Targu Jiu, in 2006, care promoveaza egalitatea de sanse pentru femei si barbati prin sprijin acordat ridicarii statutului social si cresterii vizibilitatii femeilor in profesiunile si comunitatile lor, astfel incat ele sa poata contribui in cel mai inalt grad la transformarile economice, sociale si politice din Romania. APSE este acreditata in vederea  participarii la sedintele comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, in domeniile: drepturile omului; abuzuri; egalitate de sanse.

Centrul Roman pentru Educatie Economica (CREE) – organizatie neguvernamentala activa din 2000, CREE vizeaza cu prioritate educatia economica a tinerei generatii, prin activitati curriculare si extracurriculare. CREE realizeaza standarde de continut si programe curriculare pentru educatia economica; materiale de referinta pentru educatia economica; programe si activitati de training pentru profesori; programe si activitati de pregatire a studentilor pentru predarea economiei etc.