Conferinta regionala Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala, la Bucuresti 

Conferinta regionala Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala, la Bucuresti 

Marti, 28 aprilie, a avut loc la Bucuresti (Hotel Ibis – Palatul Parlamentului) a 3-a conferinta regionala de promovare a antreprenoriatului, desfasurata in cadrul proiectului “Antreprenor 4×4 cu tractiune integrala”. Proiectul este derulat de Asociația Integra România împreună cu Centrul de Analiză și Inovare Economico-Socială și Asociația Centrul Român pentru Educație Economică, cu finanțre din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

La conferință, au fost prezenti reprezentanți ai autorităților locale, precum și antreprenori din diverse domenii de activitate, în special din mediul rural din zona Ilfov, care si-au prezenta activitatea antreprenorială, punctând, de asemenea, provocările demarării unei afaceri în mediul rural. Printre antreprenorii prezenti, s-au numarat Daniela Grădinaru (Hermes Natural Products), PFA Butcaru Ana Camelia, Laura Grigore (Forest Academy), Nicoleta Rusu (Privacy & Data Protection).

Proiectul “Antreprenor 4×4 cu tracțiune integrală” urmărește să dezvolte capacitatea oamenilor din rural de a se integra pe piața muncii, în special prin demararea propriilor afaceri. Proiectul este “așezat” pe 4 roți, fiecare roată contribuind la evoluția profesională a grupului țintă, iar, în final, la ocuparea efectivă pe piața muncii a 78 de persoane.